Dizajnerke Taya Brenda lansirale novi modni hit

Muški i Ženski prsluci – neizostavni modni detalj ovog proleća

Ukoliko vam je stalo do mode i dobrog stila ovog proleća, onda morate svoju kolekciju odevnih predmeta obogatiti barem jednim prslukom. Muški i ženski prsluci su do sada obično bili rezervisani samo za svečanije odevne kombinacije, ali ove sezone izlazimo iz zadatih modnih okvira i kršimo pravila.  Prsluci se nose uz džins i salonke, ali i uz trenerke i patike.

SVI TAYA PRSLUCI SU PAŽLJIVO DIZAJNIRANI I JOŠ PAŽLJIVIJE RUČNO SAŠIVENI

Kao i do sada, Taya modni brend postavlja standarde na modnoj sceni države i regiona i donosi unikatne, ručno rađene prsluke savršenog kroja. Muški i ženski prsluci, sami po sebi, pristaju gotovo svakoj figuri, a mlade kreatorke Taya brenda potrudile su se da dizajniraju prsluke nešto svedenijih i modernijih linija, upravo zbog želje da ih učine ležernijim i jednostavnijim za kombinovanje uz različite odevne stilove.

Naravno, dobar dizajn je tek pola posla, stoga se prilikom izrade prsluka vodilo računa o svakoj liniji, svakom šavu i detalju, ne bi li krajnji proizvod zadovoljio i najzahtevnije kupce.

REČ JE O UNIKATIMA I MODELIMA ŠIVENIM U MALIM SERIJAMA

Ono što najviše doprinosi unikanosti Taya prsluka jeste izbor materijala. Prsluci istog kroja, šiveni od materijala različitog dezena međusobno se umnogome razlikuju. U želji da naprave otklon prema današnjim trendovima, zahvaljujući kojima svi izgledamo manje-više isto obučeni, dizajnerke Taya brenda odlučile su se da ponude kvalitet i različitost kao dve osnovne karakteristike nove linije proizvoda.

Dobar kroj, pedantno šivenje i vrhunski kvalitet materijala sami po sebi su dovoljni da Taya prsluci postanu must-have ove sezone. Unikatnost pojednih modela i izrada u malim serijama drugih, postaju šansa da konačno imate nešto što neće sutradan postati nešto što svi drugi imaju.

IZRAĐUJU SE OD NAJKVALITETNIJIH, PRIRODNIH MATERIJALA

Prsluci su izuzetno zahvalan komad odeće, nikada ne izlaze iz mode, a ukoliko su izrađeni od kvalitetnih materijala mogu godinama biti omiljeni komad odeće u vašoj kolekciji. Muški i ženski prsluci iz nove Taya kolekcije, izrađeni su od pridodnih materijala visokog kvaliteta.

Pamuk, vuna, lan i drugi materijali prvi su izbor. Dezeni variraju od svedenih sivih i bež, za one koji teže minimalističkom stilu, do pepito i kariranihdetalja, za one koji više vole romantične i retro-šik stilove odevanja.

MUŠKI I ŽENSKI PRSLUCI SE SAVRŠENO SLAŽU SA LEPTIR MAŠNAMA

Leptir mašne su se pre nekoliko godina vratila na modnu scenu kao glavni detalj, koji svakoj odevnoj kombinaciji daje dozu neobavezne elegancije. Upravo je Taya brend bio jedan od najzaslužnijih za oživljavanje ovog modnog aksesoara.

Dobar šešir i leptir mašna u kombinaciji sa muškim ili ženskim prslukom postaju outfit koji ne može ostati neprimećen, ček ni među potpunim modnim neznalicama. Obična, kvalitetna, pamučna majca, prsluk savršenog kroja i vedrog dezena dobra su podloga za jednostavnu, crnu, leptir mašnu. Što se odevnih kombinacija za muškarce tiče, sasvim se dobro slažu i prsluci sive ili bež boje, bez paterna sa majcama sa printom. Kombinaciju jednobojnog prsluka i majce u sličnoj nijansi možete razbiti leptir mašnom sa printom iz omiljenog stripa, ili ponavljajućim motivima. Naravno, dozvoljene su i „nedopustive“ kombinacije, ukoliko mislite da vam odlično pristaju, ili jednostavno volite da ih nosite.

MUŠKI I ŽENSKI PRSLUCI SU VRLO PRAKTIČNI

Kada govorimo o modi, vrlo često se u drugi plan stavlja praktičnost, zarad ekcentričnosti i izdvajanja iz mase. Međutim, prsluci su izuzetno zahvalan komad odeće. Specifičan kroj, posebno ženskih prsluka, naglašava struk i koriguje nepravilnosti figure. Uz to, prsluci zaista jesu zgodni i praktični. Tokom prohladnih prolećnih  i letnjih večeri,čuvaju nam ledja i grudi, ne sputavajući nam ruke.

Prsluci zaokružuju odevnu kombinaciju, daju joj završnicu, odaju utisak da smo se zaista potrudili, sreću pogled sa nesavršenosti i čine da se osećamo zadovoljno i privlačno. Ženski prsluci naglašavaju obline, ali na jedan pristojan i smeran način.

NEISTRAŽENO POLJE MODNIH MOGUĆNOSTI

Prsluci kakve ih danas poznajemo pojavili su se tek u osamnaestom veku. Nešto duži, sačinjeni od svile i ukrašeni mnoštvom detalja, bili su prikladni isključivo za najsvečanije prilike. I tokom dvadesetog veka ovaj komad odeće uglavnom se nosio ispod muškog odela, mahom u svečanim i poslovnim prilikama.

Muški i ženski prsluci danas stidljivo osvajaju modnu scenu. Nama, koji smo željni mogućnosti da se izdvojimo iz mora slično obučenih, to daje šansu da postavimo nove standarde. Esperimentisanje sa stilovima je danas normalna stvar, ali sve je manje kombinacija koje još uvek nisu istražene. Upravo tu prsluci stupaju na scenu i donose svežinu.

Naravno, kao i svaki drugi komad odeće i prsluke morati znati nositi. Visoko podignuta glava, prava ledja i širok osmeh garantuju da ćete biti primećeni i zapamćeni, a mi ne možemo da zamislimo da drugačije izgledate u Taja prslucima.

Svideli su vam se prsluci ?

Pogledajte modele i cene OVDE.