Branislava Antović nam otkirva šta za nju predstavlja leptir mašna

Branislava Antović, jedna je od najpoznatijih modnih blogerkih u Srbiji i osnivač Branas Divine World bloga.

Ističe da voli da nosi leptir mašne, a u razgovoru za naš blog otkriva šta za nju predstavljaju leptir mašne i kako ih kombinuje.

Šta za tebe predstavlja leptir mašna kao modni detalj?

leptir masne made in zrenjanin

Prvenstveno predstavlja uspomenu na detinjstvo. Naime, u predškolskom i ranom školskom uzrastu, dok se mama i dalje pitala šta ću i kako kombinovati od garderobe, leptir mašne su često bile sastavni deo mojih kombinacija. Ona je obožavala da ih bira za mene, a ja se nisam bunila jer su mi bile izuzetno interesantne. Sećam se da su bile izrađene od najrazličitijih materijala, i da sam ih imala u divnim bojama, te da ih je mama najčešće uklapala uz unihop ili neki drugi odevni komad. I to je zaista izgledalo presimpatično. Kasnije, kada sam odrasla, nisam ih nosila tako često, ali su mi kao detalj zauvek ostale interesantne. To je slučaj i dan danas, jer ih i dalje smatram izuzetno zanimljivim i nesvakdišanjim načinom da začinimo svoju kombinaciju.

U kojim prilikama bi svoj outfit upotpunila ovim komadom?

Sve zavisi od same mašne, materijala od kojeg je napravljena. njenog desena… Formalnije prilike jesu svakako asocijacija koja mi prvo pada na pamet, međutim, i svakodnevne kombinacije mogu biti sjajno dopunjene ovim detaljem, ukoliko je reč o mašnama čiji materijal to dopušta. Na primer, ukoliko je reč o drvenim mašnama ili mašnama u šarednim bojama i desenima, vrlo je lako ukombinovati ih sa nešto neformalnijom garderobom i za potrebe nešto opuštenijih prilika.

Kako ocenjujes osobe koje nose leptir mašne ?

Kao osobe koje odlično znaju šta vole u modnom smislu, koje odlično poznaju svoj stil ali su ujedno i vrlo jasne u pogledu poruke koju svojim oblačenjem žele da pošalju.

Sa čim predlažeš da je najbolje da se kombinuju?

Volim da ih vidim kao detalj koji razbija monotoniju ostatka. Nije neophodno njihovu boju uklapati sa ostatkom, neka upravo ona bude momenat koji će začiniti outfit priču. Na primer, crno bela kombinacija sa mašnom u jarkoj boji može izgledati izuzetno zanimljivo i nesvakdišanje.

Kako komentariseš to što sve veći broj žena hrabro nosi „Musculin style“?

Oduvek sam volela varijacije na temu slavnog Annie Hall izgleda, te imam samo reči hvale za činjenicu da se trendovi koji slave taj stilski pravac vraćaju iz sezone u sezonu. Volim snagu koju nose, ali I skriveni seksepil koji se u njima krije.

branislava antovic

Verujemo da vas je Branislavin pristup modi zainteresovao, u tom slučaju preporučujemo da posetite njen blog Branas Divine World.